Cure4Life blog

AfvallenTrouwjurk
Tags: afvallenbruiloftgetrouwdtrouwentrouwjurk
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 14 september 2017 om 11:48
Bewerkt op: 3 augustus 2021 om 17:27

Afvallen om in je trouwjurk te passen?

“Ik ben Marian en moest 25 kilo afvallen voor mijn bruiloft. En dat is me gelukt dankzij Cure4Life. Op 20 april ben ik getrouwd met de man van mijn dromen. Mijn doel was om tijdens mijn bruiloft te stralen in de trouwjurk van mijn dromen!”

Ik ben getrouwd in de trouwjurk van mijn dromen

“Mijn bruiloft was de mooiste dag mijn leven. Net als iedere vrouw wilde ik deze unieke dag stralen en me helemaal gelukkig voelen. Een jaar voor de bruiloft realiseerde ik me dat ik dan wel flink moest afvallen. En ik ben erg blij en dankbaar dat het samen met Cure4Life gelukt is. Het ging super!”

“Mijn bruiloft was de mooiste dag van mijn leven.”

Mijn overgewicht frustreerde me enorm

“Afgelopen twee jaar ben ik flink aangekomen, met name omdat ik erg kan genieten van lekker eten en gezelligheid. Samen met vrienden gingen we regelmatig uit eten. Ik genoot van eten en schepte thuis zo vier keer op. Door mijn overgewicht kreeg ik rugpijn en last van mijn gewrichten. Ik realiseerde me dat ik voor mijn leeftijd flink te zwaar was. Dat frustreerde me enorm, ook al wist ik dat ik zelf de veroorzaker was!”

Afvallen-Trouwjurk

Marian tijdens de bruiloft samen met haar zussen.

Dankzij Cure4Life kon ik de trouwjurk van mijn dromen aan

“Cure4Life heeft mij leren inzien welke voeding goed mijn lichaam is. Voordat ik met Cure4Life begon woog ik 90 kilo en samen met Ditsie Laseur van Cure4Life Putten bepaalde we mijn streefgewicht op 65 kilo. Mijn trouwjurk heb ik ook op die maat gekocht. Dat was erg spannend, maar gelijk een stok achter de deur om gemotiveerd te blijven.

Vlak voor de bruiloft behaalde ik mijn streefgewicht en sindsdien weeg ik 65 kilo. Door gezond én lekker te eten ben ik gaan afvallen met Cure4Life. Op dit moment eet ik nog steeds volgens mijn persoonlijk programma. Ik ben erg blij met de foto’s van de bruiloft. Echt wow! Ik wilde stralen op mijn bruiloft en dat is me gelukt!”

Wilt u meer informatie?

Herkent u zich in de wens van Marian om af te vallen voor uw bruiloft? Wilt u ook gezond en verantwoord afvallen? Cure4Life biedt een medisch onderbouwd voedingsprogramma op maat. Geen dieetpillen of shakes, maar dankzij uitgebalanceerde voeding en persoonlijke coaching kunt ook u uw streefgewicht bereiken.


Gratis kennismakingsgesprek bij Cure4Life

Wil jij meer weten over Cure4Life en wat Cure4Life voor jou kan betekenen? Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek bij een Cure4Life consulent in jouw regio. Wij bieden je dit gesprek vrijblijvend aan, zodat je een goede uitleg krijgt over de methode van Cure4Life. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen over Cure4Life te stellen.

Interesse? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life