Cure4Life blog

Tags: afvallenlichamelijke beperkingrolstoeltilburg
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 7 juli 2017 om 9:38
Bewerkt op: 3 augustus 2021 om 17:28

Afvallen met een lichamelijke handicap. Liesbeth is 23 kilo afgevallen.

Mede als gevolg van haar lichamelijke handicap en overgangsklachten werd Liesbeth uit Tilburg steeds zwaarder. Dankzij Cure4Life is ze 23 kilo afgevallen en voelt zich veel fitter en vitaler. “Bewegen gaat een stuk eenvoudiger in mijn rolstoel en ik geniet van het leven!” Lees haar ervaringsverhaal of bekijk haar video.

“Ondanks mijn lichamelijke handicap ben ik veel mobieler.”

“Dankzij Cure4Life ben ik 23 kilo afgevallen. Ik ben geboren met een lichamelijke handicap en de laatste jaren ben ik steeds zwaarder geworden. Dit kwam vooral doordat het lastig is om te sporten en ik raakte in de overgang. Gelukkig maakte ik kennis met Angela Jansen, gewichtsconsulent van Cure4Life. Dankzij het eerste gratis consult was ik overtuigd: “Dit traject past bij mij! Angela overtuigde mij van het persoonlijke karakter van het programma. Cure4Life is echt maatwerk. Het programma van Cure4Life is prima vol te houden. Eigenlijk was het redelijk eenvoudig om door middel van mijn persoonlijk voedingsprogramma mijn streefgewicht te bereiken.”

Angela Jansen: “Liesbeth is een voorbeeld voor velen”.

Liesbeth: “Ondanks dat Angela haar eerste cliënt was in een rolstoel was ze absoluut overtuigd dat ik zou afvallen. Later zag ik op de website van Cure4Life een ervaringsverhaal van een andere dame in een rolstoel. Dit stimuleerde mij nog meer om de stap te zetten. Angela: “Liesbeth was heel gedreven en volgde erg gemotiveerd het programma. Het heeft haar weinig moeite gekost om 23 kilo af te vallen en dat is erg knap. Bovendien straalt ze nu veel meer en ze is zelfverzekerder.” Na het eerste gratis consult tussen Liesbeth en Angela Jansen begon ze aan haar persoonlijke programma. Regelmatig volgde er vervolgconsulten met Angela waardoor ze gemotiveerd bleef en maakte zodoende een nieuwe leefstijl haar standaard.

“Ik kan eigenlijk niet geloven dat ik 23 kilo ben afgevallen”

Afvallen_lichamelijke_beperking


Gratis kennismakingsgesprek bij Cure4Life

Wil jij meer weten over Cure4Life en wat Cure4Life voor jou kan betekenen? Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek bij een Cure4Life consulent in jouw regio. Wij bieden je dit gesprek vrijblijvend aan, zodat je een goede uitleg krijgt over de methode van Cure4Life. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen over Cure4Life te stellen.

Interesse? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!

© 2021 Cure4Life. All Rights reserved.