Cure4Life blog

Spinazie salade met aardbeien, geitenkaas en pecannoten
Tags: aardbeienCure4Life receptgeitenkaasgezond receptGezonde lunchlunchmakkelijk receptpecannotensaladespinazie saladevoedzaam recept
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 31 juli 2018 om 6:55
Bewerkt op: 3 april 2019 om 13:27

[RECEPT]: Spinazie salade met aardbeien, geitenkaas en pecannoten

Heerlijk sappig, mooi rood van kleur én lekker zoet. Wat zijn aardbeien nu goed, hè! Wij dachten, daar moeten we gebruik van maken. Daarom vandaag dit recept: spinazie salade met aardbeien, geitenkaas en pecannoten.

 

Ben jij geen liefhebber van geitenkaas? Vervang die dan door feta of mozzarella. En liever geen pecannoten? Hazelnoten zijn óók erg lekker. 

Volg jij het Cure4Life programma?

Wat goed van jou! Deze spinazie salade met aardbeien, geitenkaas en pecannoten mag je maken vanaf fase 3 van het programma. Kijk in jouw persoonlijke map naar de hoeveelheden die je kan gebruiken.

Dit recept is:

   

Ingrediënten

  • Geitenkaas
  • Aardbeien
  • Pecannoten
  • Spinazie

Bereidingswijze

1. Haal het kroontje van de aardbeien en snijd in plakjes. Hak de pecannoten in grove stukken. Snijd de geitenkaas in blokjes.

2. Doe de spinazie in een kom en beleg met de aardbeien, pecannoten en geitenkaas.

Eet smakelijk!

Lees ook:  #24: Spruitjes met appel - Recept

© 2020 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.