Cure4Life blog

Tags: Avocadoavocado is vet gezondbiologische eiCure4Life receptGezonde lunchmakkelijk en snelmakkelijke lunchradijsvoedzaam receptvolkoren crackers
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 2 juli 2018 om 17:48
Bewerkt op: 12 mei 2022 om 11:13

[RECEPT]: Cracker met avocado, radijs en ei

Avocado’s zijn populair. En terecht! Deze peervormige vrucht is ‘vet’ gezond. Avocado’s zitten namelijk bomvol gezonde vetten. Die hebben we juist wél nodig, want vetten leveren vitamines, zijn betrokken bij de productie van hormonen en helpen bij diverse lichaamsprocessen. Daarnaast zorgen ze voor een verzadigd gevoel zodat je minder snel naar snacks grijpt. Ze maken je dus NIET dik.

Daarom vandaag een lekker recept met deze groene krachtpatser: crackers met avocado, radijs en ei. Lekker, makkelijk én gezond. Daar houden we van!

Meer weten over waarom avocado’s gezond zijn? Lees dan deze blog…

Volg jij het Cure4Life programma?

Dat vinden wij fantastisch om te horen. Je kan dit recept maken vanaf fase 3 van het programma. Kijk in jouw persoonlijke map naar de hoeveelheden die je mag gebruiken.

Dit recept is:

  

Ingrediënten

  • Wasa volkoren crackers
  • avocado
  • radijs
  • ei
  • bieslook
  • Mosterdzaad

Bereidingswijze

1. Zet een pan water op het vuur en kook de eieren 8 – 10 minuten.

2. Halveer de avocado en verwijder de pit. Snijd met een mes reepjes in de avocado en lepel het vruchtvlees eruit. Snijd de radijs in dunne plakjes. Hak de bieslook fijn.

3. Beleg de cracker met de plakjes avocado, bieslook en het eitje. Garneer met de bieslook en mosterdzaad.

Eet smakelijk!

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life