Gezond afvallen dankzij normale, uitgebalanceerde voeding

Jouw lichaam is uniek en dat vraagt om een unieke aanpak. Daarom bieden wij je een programma dat helemaal is afgestemd op jouw specifieke situatie. Geen algemeen dieet, maar een oplossing op maat. Geen pillen of shakes, maar gezond afvallen. Cure4Life bestrijdt niet de symptomen, maar pakt de oorzaken van overgewicht aan.

De wil om te kiezen voor een gezonde en voor jou haalbare levensstijl is cruciaal.

Ons unieke voedingsprogramma is medisch verantwoord en helemaal afgestemd op jouw lichaam. Door een uitgebreide medische vragenlijst en bloedonderzoek wordt tot in detail vastgesteld wat jouw lichaam nodig heeft om weer in balans te komen.

Je ervaart geen honger, want je krijgt normale, uitgebalanceerde voeding. De juiste hoeveelheid, combinatie en frequentie, zorgen ervoor dat je veilig en snel vet verliest.

Gezonde en lekkere recepten

Je zult versteld staan van de hoeveelheid en diversiteit van voeding die je mag eten tijdens het Cure4Life programma. Vlees, gevogelte, vis, vegetarische gerechten, ei, yoghurt, verschillende soorten kaas en roomkaas, vers fruit, heerlijke groenten, beschuit, crackers, noten, zaden, specerijen en kruiden, koffie, thee, cacao en nog veel meer.

Je ontvangt een uitgebreid receptenboek, met lekkere en gevarieerde recepten. Geen hongerdieet dus, maar gevarieerde en uitgebalanceerde voeding.

Afvallen dankzij onze medische aanpak

Cure4Life is medisch onderbouwd, dankzij de ondersteuning van ons team met medisch specialisten Zij zorgen ervoor dat de kwaliteit van onze zorg wordt bewaakt en verbeterd. Maar ook dat we door onderzoek en ontwikkeling steeds nieuwe inzichten krijgen in het probleem en de aanpak van overgewicht, obesitas en gerelateerde gezondheidsklachten.

Daarnaast staat dit team voor je klaar met persoonlijk advies op medisch gebied, maar ook over voeding, psyche en bewegen. Wij helpen je met gezond afvallen!

Een voorbeeld van wat je mag blijven eten…

beeldmerk-wit-rond

Meer weten over de Cure4Life aanpak?

Cure4Life helpt je om verantwoord je streefgewicht te bereiken en te behouden! Hoe? Door een uniek voedingsprogramma in combinatie met persoonlijke begeleiding. Elk lichaam is anders en dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Daarom is ons programma volledig afgestemd op jouw specifieke situatie.

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life