Gezond afvallen dankzij normale, uitgebalanceerde voeding

Uw lichaam is uniek en dat vraagt om een unieke aanpak. Daarom bieden wij u een programma dat helemaal is afgestemd op uw specifieke situatie. Geen algemeen dieet, maar een oplossing op maat. Geen pillen of shakes, maar gezond afvallen. Cure4Life bestrijdt niet de symptomen, maar pakt de oorzaken van overgewicht aan.

De wil om te kiezen voor een gezonde en voor u haalbare levensstijl is cruciaal.

Ons unieke voedingsprogramma is medisch verantwoord en helemaal afgestemd op uw lichaam. Door een uitgebreide medische vragenlijst en bloedonderzoek wordt tot in detail vastgesteld wat uw lichaam nodig heeft om weer in balans te komen.

U ervaart geen honger, want u krijgt normale, uitgebalanceerde voeding. De juiste hoeveelheid, combinatie en frequentie, zorgen ervoor dat u veilig en snel vet verliest.

Gezonde en lekkere recepten

U zult versteld staan van de hoeveelheid en diversiteit van voeding die u mag eten tijdens het Cure4Life programma. Vlees, gevogelte, vis, vegetarische gerechten, ei, yoghurt, verschillende soorten kaas en roomkaas, vers fruit, heerlijke groenten, beschuit, crackers, noten, zaden, specerijen en kruiden, koffie, thee, cacao en nog veel meer.

U ontvangt een uitgebreid receptenboek, met lekkere en gevarieerde recepten. Geen hongerdieet dus, maar gevarieerde en uitgebalanceerde voeding.

Afvallen dankzij onze medische aanpak

Cure4Life is medisch onderbouwd, dankzij de ondersteuning van ons team met medisch specialisten Zij zorgen ervoor dat de kwaliteit van onze zorg wordt bewaakt en verbeterd. Maar ook dat we door onderzoek en ontwikkeling steeds nieuwe inzichten krijgen in het probleem en de aanpak van overgewicht, obesitas en gerelateerde gezondheidsklachten.

Daarnaast staat dit team voor u klaar met persoonlijk advies op medisch gebied, maar ook over voeding, psyche en bewegen. Wij helpen u met gezond afvallen!

Een voorbeeld van wat u mag blijven eten…

beeldmerk-wit-rond

Meer weten over de Cure4Life aanpak?

Cure4Life helpt u om verantwoord uw streefgewicht te bereiken en te behouden! Hoe? Door een uniek voedingsprogramma i.c.m. persoonlijke begeleiding. Elk lichaam is anders en dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Daarom is ons programma volledig afgestemd op uw specifieke situatie.<

© 2021 Cure4Life. All Rights reserved.