Cure4Life blog

Vijf nieuwe vestigingen van Cure4Life
Tags: Annemiek van MeursCecile SenhorstCure4Life DoesburgCure4Life EmmenCure4Life HaarlemCure4Life HuissenCure4Life Sint AnthonisElse de JongMaria HendriksMark MiedemaVijf nieuwe vestigingen van Cure4Life
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 15 oktober 2015 om 9:12
Bewerkt op: 15 september 2016 om 13:01

Vijf nieuwe vestigingen van Cure4Life

Cure4Life heeft vijf nieuwe vestigingen geopend. Persoonlijke begeleiding staat voorop. Daarom streeft Cure4Life er naar om meerdere vestigingen te openen zodat er meer meer mensen  genieten van een gezond gewicht en leefstijl. Afvallen met behulp van een persoonlijke coach is nu ook mogelijk in de omgeving van Haarlem, Doesburg, Huissen, Emmen en Sint Anthonis. De vestigingen worden niet alleen gemanaged door professionele gewichtsconsulenten, maar enkele van hen zijn ook ervaringsdeskundige.

Ervaringsdeskundigen

Cure4Life Haarlem wordt gerund door Mark Miedema. Mark Miedema heeft het Cure4Life programma gevolgd. Sindsdien blijft hij op gewicht en heeft veel kennis en ervaring met betrekking tot een gezonde leefstijl. Hij heeft voor Cure4Life Haarlem, zeven jaar een Cure4Life-vestiging gehad in Barcelona. Mark heeft al duizenden mensen begeleid met afvallen en hen naar een gezonde leefstijl geholpen.

Cécile Senhorst begeleidt mensen in de omgeving van Doesburg. Ook zij is ruim 55 kilo afgevallen dankzij het Cure4Life programma. Naast gewichtsconsulent is zij dus ook ervaringsdeskundige.

Persoonlijke begeleiding staat voorop!

Afvallen en een gezonde leefstijl? Het is niet moeilijk, maar bij het ontbreken van de juiste kennis en begeleiding is het voor vele mensen een moeilijk resultaat om te behalen. Annemiek Meurs is een gediplomeerd voedingsdeskundige in Emmen. Annemiek geeft aan dat persoonlijke begeleiding motiverende en inspirerende werking heeft.

“SAMEN ZORGEN WE DAT U DE OMSLAG MAAKT VAN DENKEN NAAR DOEN”

In Huissen begeleidt Else de Jong mensen naar een gezond gewicht. Ook zij heeft ervaring met het programma en vanuit haar studieachtergrond gebruikt ze haar kennis om mensen professioneel te begeleiden. In Sint Anthonis is Maria Hendriks gestart met haar Cure4Life vestiging. Mensen kunnen nu ook in Noord-Brabant persoonlijke begeleiding verkrijgen. Met deze vijf nieuwe vestigingen van Cure4Life helpen we nog meer om een gezond gewicht te verkrijgen en te behouden.

© 2022 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life