Cure4Life blog

Tags: @cure4LifeNLInstagram
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 5 oktober 2017 om 12:06
Bewerkt op: 15 september 2020 om 9:01

Cure4Life nu ook op Instagram!

Sinds deze week is het Cure4Life Instagramaccount in de lucht! Onze stagiaire Anke heeft hard gewerkt om de perfecte pagina te creëren. Wat kan je verwachten:

Heerlijke recepten

We gaan foto’s delen van heerlijke recepten. Allemaal gezond en verantwoord. Cure4Life-proof! Zo staat er nu op de Instagrampagina een Do-It-Yourself (DIY) om appelthee te maken. Het proberen waard!

Inspirerende en grappige quotes

Motiverende quotes en inspirerende teksten om je door de dag heen te helpen. Ook komen er grappige quotes langs. Gewoon omdat het ook belangrijk is om te blijven lachen.

Succesverhalen

Onze succesverhalen verdienen natuurlijk ook een plekje. Wat zijn wij trots op deze kanjers. Allemaal hebben ze één ding gemeen: het zijn echte doorzetters die het gevecht met die extra kilo’s hebben gewonnen.

Onze consulenten

Trots stellen we onze consulenten aan je voor. Wie zijn ze? Bij welke Cure4Life-vestiging kan je ze vinden? Wat is hun visie op een gezonde leefstijl? En andere leuke weetjes om jullie een beeld te geven van de gezichten achter Cure4Life.

Voor / na transformaties

Het is zo fantastisch om te zien hoe iemand tijdens het Cure4Life-traject kan veranderen. Wat een grote verschillen zitten er tussen de foto’s die vooraf zijn gemaakt en de foto’s na het voltooien van het programma. Ontzettend inspirerend!

Jullie hulp nodig!

Wij hebben jullie hulp nodig! Het lijkt ons ontzettend leuk om ook jullie foto’s te delen met onze volgers (met jouw toestemming natuurlijk!) Wat is bijvoorbeeld jouw favoriete recept? Jouw gezonde guilty pleasure? Jouw leukste work-out outfit? Of voor/ na transformatie?

We roepen je op om jouw foto’s te delen met #Cure4Life. De leukste plaatsen wij op onze @cure4life.eu Instagrampagina. Dus wil je jouw creaties in de spotlight zetten? En ben je benieuwd naar die van anderen? Houdt @cure4life.eu in de gaten. Wie weet zie je wel opeens jouw gezicht langskomen.

 En denk je nu: ‘Ik heb een fantastische foto die ik eigenlijk nu al wil delen!’. Dat kan. Stuur deze dan door naar: communicatie@cure4life.eu.

Last but not least, vergeet niet @cure4life.eu te volgen!

Cure4Life maakt gebruik van gezonde, uitgebalanceerde voeding om overgewicht aan te pakken. Wil jij graag op een verantwoorde manier afvallen? En dat met lekkere gerechten, zonder hongergevoel? Dan ben je bij Cure4Life aan het juiste adres.

Heb je interesse? Lees hier meer over onze aanpak of meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life