Cure4Life blog

Tags: Closer TogetherCure4Life facebookpaginaCure4Life op facebookfacebookfacebook updateGezonde receptengrappige quotesinteressante blog
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 16 februari 2018 om 9:41
Bewerkt op: 19 mei 2022 om 11:06

Cure4Life niet meer in jouw Facebook nieuwsoverzicht. Dat is jammer, toch?

Je wordt wakker en pakt je telefoon. Je drukt op het blauwe icoontje met die grote herkenbare letter F en scrollt (nét iets te lang) door je Facebook nieuwsoverzicht. Nog slaperig denk je: “Welke belangrijke nieuwtjes heb ik gemist?” Maar in plaats hiervan zie je alleen maar foto’s en video’s van je vriendin, tante en die vakantievriend van tien jaar terug.

Facebook nieuwsoverzicht

Is het jou de afgelopen weken ook opgevallen dat jouw Facebook nieuwsoverzicht er anders uitziet? Dat klopt. Mark Zuckerberg heeft de nieuwe update ‘Closer Together’ ingevoerd. Hierdoor krijg je meer berichten van familie en vrienden te zien en minder berichten van de pagina’s die je volgt. Dat betekent dus ook minder berichten van Cure4Life. Minder gezonde recepten, minder interessante blogs en ook minder grappige quotes. Nee, dat vinden we níét leuk (duimpje omlaag 👎).

Wat nu?

Gelukkig is er goed nieuws. Je kan gemakkelijk terug naar je Facebook nieuwsoverzicht zoals jij hem kent. Hoe? Door deze simpele stappen te volgen:

1. Ga naar de Cure4Life Facebookpagina
2. Klik op het icoon ‘Volgen’ (die staat linksonder de grote afbeelding)
3. Vink ‘Als eerste weergeven’ aan

YES, nu krijg je al onze berichten weer in de nieuwsoverzicht te zien. Super!

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life