Cure4Life blog

Linda
Tags: 50 kiloafvallencure4lifehormonenlinda de mol
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 14 juni 2017 om 8:51
Bewerkt op: 14 oktober 2020 om 17:07

Cure4Life in het nieuws bij Linda!

Ex-topsportster Linda Geijselaers (30) is door het persoonlijke programma van Cure4Life 50 kilo afgevallen. Dit is een prestatie waar zij enorm trots op is! En wij ook! In een interview gepubliceerd op de website Lindanieuws.nl vertelt zij haar verhaal.

Het verhaal begint wanneer Linda terug kwam van vakantie in Turkije en thuis de vakantievideo’s bekeek. “Ik zag mezelf in mijn badpak en schrok  me rot. Dit kun je niet menen, dacht ik. Ik geloofde het gewoon niet.” De knop ging om en de volgende dag zette ze een belangrijke stap om haar leefstijl te veranderen.

Enkel groente, fruit en water

Linda woog op dat moment 120 kilo. Na de vakantie had ze geen boodschappen in huis en dat zorgde voor een ommekeer. Mede hierdoor ging ze extra gemotiveerd aan de slag om een nieuwe leefstijl eigen te maken. Linda: “Ik at alleen groente en fruit en dronk per dag twee liter water. ’s Avonds at ik een stukje kip of vis bij mijn groenten. Door twee maanden geen suikers en koolhydraatarm te eten, raakte ik 28 kilo kwijt. Fantastisch, maar zoals zoveel mensen viel ik niet meer af. Terwijl ik nog wel overgewicht had.”

Persoonlijk voedingsprogramma

Ivo Houben, eigenaar van Cure4Life Center Maastricht bood in die periode via Facebook een gratis programma van Cure4Life aan. Linda deed mee aan de prijsvraag en won!  Het persoonlijke programma maakte het verschil. Dankzij Cure4Life verloor ze ook de laatste 20 kilo!

Ivo: “Ze is in 1 jaar tijd in totaal 50 kilo afgevallen en ziet er geweldig uit. Maar bovenal heeft ze zichzelf van fastfood junk getransformeerd naar een gezondheidsgoeroe die nu als lifestyle blogger ook andere mensen inspireert. Ik ben ontzettend trots op haar en hoop dat we samen met haar zoveel mogelijk mensen ertoe kunnen brengen hun gewicht en gezondheid in positieve zin te veranderen!”

Linda: “Ik zag mezelf in mijn badpak en schrok  me rot.”

Linda voelt zich nu veel gelukkiger. “Het is een wereld van verschil. Wat ik het verschrikkelijkste vind, is dat ik mijn zoontje vijf jaar lang het verkeerde voorbeeld heb gegeven. Mijn gezonde levensstijl werpt gelukkig ook bij hem z’n vruchten af: hij drinkt veel meer water en eet heel gezond. Laatst zei hij: ‘Dikke mama was altijd moe en wilde niks doen.’ Het afvallen deed ik ook voor hem.”

Linda vertelt haar verhaal aan Linda de Mol

Op de website van LindaNieuws vind je haar ervaringsverhaal. Ook jij kunt net als Linda je doel bereiken bij Cure4Life. Meld je aan voor een gratis consult en begin vandaag nog met het maken van gezonde keuzes!

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life