Gezond afvallen met een persoonlijk voedingsprogramma, medisch onderbouwd.

Gezond afvallen en verbeter uw algehele gezondheid!

Een definitieve oplossing voor overgewicht. Hoe? Door het aanpakken van de oorzaken van overgewicht. Ieder lichaam is uniek en dat vraagt om een unieke aanpak.

Daarom biedt Cure4Life een persoonlijk voedingsprogramma. Elk programma wordt samengesteld door medische specialisten. Snel en verantwoord afvallen door gezonde voeding.

Lees de ervaringen van klanten van Cure4Life!

Deze ervaringen zijn persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer *

Gezond afvallen en op gewicht blijven met Cure4Life

U volgt een persoonlijk voedingsprogramma, samengesteld door medisch specialisten.

gratis-consult-home

Aanmelden voor een consult

Meld u aan voor een vrijblijvend informatief consult via deze website. Graag vertellen we u hoe het Cure4Life programma werkt en wat dit voor u betekent. Geheel vrijblijvend!

gratisconsult

Gratis consult

Tijdens het consult analyseren we uw medische vragenlijst en uw actuele voedingspatroon. Vervolgens stelt ons medisch team een persoonlijk voedingsprogramma samen op basis van de vragenlijst, bloed- en urineonderzoek.

ontgifting

ONTGIFTING

Voordat u begint met uw persoonlijke voedingsprogramma, willen we uw lichaam voorbereiden. De ontgiftingsfase duurt één tot twee weken.

persoonlijkprogramma3

Persoonlijk programma

Tijdens deze fase verliest u gewicht. U heeft contact met uw persoonlijke coach. Het proces van gewichtsverlies wordt nauwkeurig gevolgd en u wordt begeleid naar een gezondere en voor u haalbare levensstijl.

stabilisatie-home

Stabilisatie

Door middel van het stabilisatieprogramma introduceert uw coach andere voeding om uw lichaam de kans te geven zich aan te passen. Hierdoor kunt u ook in de toekomst uw streefgewicht behouden.

schermafbeelding-2016-11-23-om-11-38-29

Richtlijnen voor de toekomst

Deze richtlijnen hebben maar één doel: een blijvend resultaat. Uw lichaam is in balans, u blijft slank en voelt zich fitter en gezonder.

Ontdek wat Cure4Life voor u kan betekenen!

Op zoek naar een oplossing…

Afvallen kan heel frustrerend zijn. U heeft al veel geprobeerd, maar niets lijkt te werken. Tijd om hier verandering in te brengen! Lees verder…

Cure4Life is een uniek programma

We kijken niet naar de symptomen. Maar juist naar de oorzaken van overgewicht. Die zijn per persoon verschillend en daar ligt nou de sleutel. Lees verder…

© 2022 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life