Afvallen, laat maar zitten. Ik kan het niet!

“Wat heb ik allemaal al gedaan? Ik heb minder brood gegeten. Ook een tijdje minder pasta. Ik heb tot een paar weken terug elke vrijdag een fruitdag ingelast. En laatst een detox kuur gehouden. Ik heb hardgelopen in het bos. Aan de gewichten gehangen in de sportschool. Ik heb zelfs pillen, shakes en poeders genomen. Kijk, ik heb alles geprobeerd. Maar hoe komt het dat ik toch niet afval?”

We horen vaak hetzelfde verhaal: iemand heeft al een aantal pogingen tot afvallen gedaan. In het begin is diegene gemotiveerd: “Deze keer gaat het mij lukken!” Maar toch op de één of andere manier willen de kilo’s er niet vanaf. Of ze zitten er na een tijdje weer aan (plus een paar extra!). Na een paar van die mislukte pogingen is van de motivatie niet veel meer over. Vaak wordt er dan bedroefd gedacht: “Afvallen, laat maar zitten. Ik kan het niet!”

Wat wij hier noemen, is dat herkenbaar voor jou? Wil jij ook graag afvallen, maar lukt het je niet? Wij willen je helpen. In dit e-book vertellen wij over de 10 meest voorkomende redenen waarom afvallen niet lukt.

10 redenen waarom afvallen niet lukt, zoals:

  1. Mijn hormonen zijn uit balans
  2. Ik wil getroost worden
  3. Ik ben verslaafd aan suiker
  4. Ik slaap te weinig
  5. … EN NOG 6 MEER!
Het open geslagen e-book

Vul jouw e-mailadres in en ontvang ons e-book (HELEMAAL GRATIS!)

* Mocht je onverhoopt problemen ondervinden met het downloaden van het e-book. Stuur dan een e-mail naar communicatie@cure4life.eu.
Wij helpen je graag verder!Vul jouw e-mailadres in en ontvang ons e-book (HELEMAAL GRATIS!)

* Mocht je onverhoopt problemen ondervinden met het downloaden van het e-book. Stuur dan een e-mail naar communicatie@cure4life.eu.
Wij helpen je graag verder!


© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life