Wat is Cure4Life?

Cure4Life biedt de cliënt een persoonlijk voedings- en gezondheidsprogramma gebaseerd op een uitgebreide medische anamnese, inclusief bloed-, urine- en mondslijmanalyse. Dit persoonlijke programma komt tot stand in samenwerking met ons (para)medisch team en wordt op maat gemaakt.

Professionele coaching tijdens het Cure4Life traject is essentieel voor een optimaal resultaat. Cliënten worden begeleid om een gezond gewicht en leefstijl te verkrijgen en te behouden. Kortom, een totaaloplossing voor iedereen die gezonder en gelukkiger wil leven.

We kijken niet naar de symptomen. Maar juist naar de oorzaken van overgewicht. Die zijn per persoon verschillend en daar ligt nou de sleutel. Elk lichaam is uniek en dat vraagt om een unieke aanpak. Daarom is het Cure4Life programma volledig afgestemd op de specifieke situatie van de cliënt. Of hij/zij nu 5, 25, of 80 kilo wilt afvallen. Ons doel? Een lichaam en gewicht blijvend in balans!

Cure4Life is dus geen crashdieet. Sterker nog, Cure4Life is helemaal geen dieet. Bij Cure4Life tellen we geen calorieën, hoeft de cliënt zichzelf niet uit te hongeren of speciale pillen te slikken. We bieden een oplossing op maat. Puur en alleen met normale, gezonde en uitgebalanceerde voeding.

Ook andere professionals zijn enthousiast!

De rol van de Cure4Life consulent

Het is al eerder genoemd: professionele coaching tijdens het Cure4Life traject is essentieel voor een optimaal resultaat. Cliënten worden begeleid om een gezond gewicht en leefstijl te verkrijgen en te behouden. De Cure4Life consulent fungeert als de ‘stok achter de deur’.

De Cure4Life consulenten worden ondersteund door een team van medisch specialisten. Zij zorgen ervoor dat de kwaliteit van onze zorg continu wordt bewaakt en verbeterd.

Dankzij de medisch specialisten krijgen we, door wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling, nog steeds nieuwe inzichten in het probleem en de aanpak van overgewicht, obesitas en gerelateerde gezondheidsklachten.

Ben jij die gemotiveerde, enthousiaste zelfstandige consulent of therapeut (in opleiding) en wil je ook onderdeel worden van het Cure4Life netwerk? Ben je een starter of heb je al een eigen praktijk? We komen graag met je in gesprek.

© 2019 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.