Wat is Cure4Life?

Cure4Life is in 2011 van start gegaan met de ontwikkeling van gepersonaliseerde voedings- en gezondheidsprogramma’s voor mensen met overgewicht en gerelateerde gezondheidsklachten. De programma’s zijn medisch onderbouwd en gestoeld op ruim 25 jaar kennis en ervaring op het gebied van leefstijl en leefstijlgeneeskunde.

Inmiddels zijn ruim 8.000 cliënten geholpen naar een gezond gewicht, een verbetering van de algehele gezondheid met een duurzaam resultaat. Een gemiddelde cliëntwaardering van 8,4 laat zien hoe tevreden de deelnemers zijn over de aanpak en het resultaat.

Naast programma’s voor overgewicht en gerelateerde gezondheidsklachten zal vanaf oktober 2019 het portfolio stapsgewijs uitgebreid worden met eerst een vitaliteitsprogramma (preventie) en later programma’s voor diverse specifieke chronische klachten.

Ook andere professionals zijn enthousiast!

De rol van de Cure4Life consulent

Het is al eerder genoemd: professionele coaching tijdens het Cure4Life traject is essentieel voor een optimaal resultaat. Cliënten worden begeleid om een gezond gewicht en leefstijl te verkrijgen en te behouden. De Cure4Life consulent fungeert als de ‘stok achter de deur’.

De Cure4Life consulenten worden ondersteund door een team van medisch specialisten. Zij zorgen ervoor dat de kwaliteit van onze zorg continu wordt bewaakt en verbeterd.

Dankzij de medisch specialisten krijgen we, door wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling, nog steeds nieuwe inzichten in het probleem en de aanpak van overgewicht, obesitas en gerelateerde gezondheidsklachten.

Ben jij die gemotiveerde, enthousiaste zelfstandige consulent of therapeut (in opleiding) en wil je ook onderdeel worden van het Cure4Life netwerk? Ben je een starter of heb je al een eigen praktijk? We komen graag met je in gesprek.

© 2020 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.