Cure4Life blog

Tags: blogs over voeding en gezondheidcure4life nieuwsbriefGezonde recepteninschrijven voor cure4life nieuwsbriefnieuwsbrief cure4lifeschrijf je insuccesverhalen
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 25 mei 2018 om 9:54
Bewerkt op: 19 mei 2022 om 11:11

Wij zien jou graag terug…

Nee, wat jammer!

Vandaag gooien wij onze mailinglijst in de (virtuele) prullenbak. Kreeg jij altijd onze nieuwsbrief in jouw inbox? Dan krijg je de volgende nieuwsbrief niet, BEHALVE als je je opnieuw inschrijft. Doe je dat niet, dan wordt je automatisch uitgeschreven voor onze nieuwsbrief. Dat is jammer, toch? Maar er is goed nieuws! Gelukkig kan je onze nieuwsbrief gewoon nog ontvangen (YES!). Hoe? Vul de vakjes in, druk op ‘AANMELDEN’ en je hoort er weer bij.

Waarom doen we dit?

Zoals je misschien al héél vaak heb gehoord, is vandaag de nieuwe Privacy wet ingegaan. Om die reden hebben wij ons privacybeleid aangepast. Wij willen écht zeker weten dat jij onze nieuwbrief wilt hebben. Door toestemming te geven weten wij dat jij graag op de hoogte blijft van alle leuke en interessante nieuwtjes van Cure4Life.

Wat is zo leuk aan onze nieuwsbrief?

1️⃣ Wij delen interessante blogs over de laatste voeding en gezondheid nieuwtjes;
2️⃣ Je vind er een gezonde, lekkere en vooral ook makkelijke recepten;
3️⃣ En in elke nieuwsbrief zetten wij een Cure4Life cliënt in het zonnetje. Wij zijn ontzettend trots op alle succesverhalen!

Het doel van onze nieuwsbrief: jou motiveren, inspireren en vermaken, zodat óók jij een stapje dichterbij een gezond en gelukkig leven komt

Hartstikke leuk, toch?

Wil jij onze nieuwsbrief (blijven) ontvangen? Vul dan jouw gegevens in de vakjes in. Je vraagt je nu misschien af: “Waar gaan jullie doen met mijn gegevens?”  Wij begrijpen dat je dit wilt weten en wij willen hier transparant over zijn. Voor het ontvangen van de maandelijkse nieuwsbrief vragen wij je naar jouw e-mailadres en jouw naam. Deze gegevens gebruiken wij alleen wanneer wij een nieuwsbrief naar je versturen.

Ook goed om te weten: je kunt je op ieder moment weer uitschrijven voor onze nieuwsbrief. Iedere nieuwsbrief bevat namelijk een zogenaamde ‘uitschrijflink’. Deze vind je helemaal onder aan de nieuwsbrief.

En… schrijf je je (opnieuw) in?

Super, daar zijn wij erg blij mee! Zo niet, even goede vrienden. Wie weet treffen we elkaar nog eens in de toekomst.

Hopelijk tot snel!

*Lees jij deze blog vanaf jouw computerscherm? Dan staan het inschrijfformulier rechts op het scherm ➡

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life