Cure4Life blog

Tags: afvallenAnnelies Vosmoeilijke momenten
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 13 juli 2017 om 8:46
Bewerkt op: 13 juli 2017 om 15:12

“Ik heb geleerd hoe ik kan omgaan met moeilijke momenten.”

Judith tobde al jaren met overgewicht. Helaas lukte het haar maar niet om een gezond gewicht te behouden. Judith meldde zich bij Annelies Vos (Cure4Life Center Ederveen). Samen met Annelies ging Judith aan de slag en met succes: Judith is 20 kilo afgevallen. Judith is nog steeds ‘op gewicht’ en deelt vol trots haar verhaal:

“Ik ben Judith. Ik ben 36 jaar oud, ik ben getrouwd en ik heb 3 kinderen.

Ik tobde al een lange tijd met mijn gewicht en ik had al verschillende diëten geprobeerd, zoals onder andere een soepdieet. Ik viel wel af, maar het kwam er ook snel weer aan zodra ik weer ‘gewoon’ ging eten.

Ik viel wel af, maar het kwam er ook snel weer aan!

En toen hoorde ik over Cure4Life. Ik vond online meer informatie over Cure4Life en na wat succesverhalen gelezen en gehoord te hebben, heb ik mezelf toch maar ingeschreven voor de intake. Ik werd gebeld door Annelies voor een afspraak en die was snel gemaakt.

Annelies legde alles uit en luisterde ook naar mijn verhaal, ze nam hier alle tijd voor. Ik was na het gesprek direct enthousiast en het voelde goed, ik hoefde dus ook niet lang na te denken of ik met Cure4Life wilde starten.

Ik begon ‘het traject’ met het bijhouden van een voedingsdagboek. Je houdt iedere dag bij wat je eet en je schrijft het op. Dan kom je er pas achter wat je allemaal eet! In de tussentijd kwamen mijn bloeduitslagen binnen bij Annelies en werd mijn voedingsprogramma geschreven en kon ik hiermee starten.

Ik moest even wennen aan het afwegen van de maaltijden, maar dat wende gelukkig snel. De resultaten waren fantastisch!

Ik heb nog nooit met zoveel plezier geld uitgegeven aan een voedingsprogramma. Ik kan het iedereen aanraden!

Nu ben ik 20 kilo lichter en heb ik weer een gezond lichaam. Ik heb nog nooit met zoveel plezier geld uitgegeven aan een voedingsprogramma. Ik kan het iedereen aanraden!

Sommige momenten blijven lastig, dat blijft, maar nu weet ik hoe ik hiermee om kan gaan en mezelf kan beheersen.

Annelies, enorm bedankt voor alle hulp en begeleiding!

Judith


Wilt u meer informatie?

Cure4Life biedt een medisch onderbouwd voedingsprogramma op maat. Geen pillen of shakes, maar dankzij uitgebalanceerde voeding en persoonlijke coaching kunt ook u uw streefgewicht bereiken. Vul uw gegevens in en maak een afspraak voor een gratis eerste en vrijblijvend consult bij Cure4Life in uw regio.

Deze ervaringen zijn persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer *

© 2021 Cure4Life. All Rights reserved.