Cure4Life blog

Gezond leven en toch overgewicht?
Tags: afvallenDe nationale gezondheidsbeursGezond gewicht behoudengezonde leefstijlGezonde voedinghormenen in balans brengenoorzaken overgewicht
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 12 februari 2016 om 19:44
Bewerkt op: 13 juni 2017 om 13:45

Gezond leven en toch overgewicht?

“Ik leef gezond, ik eet gezond en toch heb ik nog last van overgewicht”. Een veel gehoorde uitspraak op de Nationale Gezondheidsbeurs 2016 in Utrecht. Hoe kun je gezond leven en toch overgewicht hebben? Terwijl een ander dit niet heeft! Hoe kan dat? Een vraag waar Cure4Life graag antwoord op geeft.

Hoe pak je overgewicht aan?

Overgewicht heeft vaak meerdere oorzaken en elk lichaam is uniek en reageert anders. Zolang je niet naar de oorzaken kijkt en die aanpakt, dan kun je afvallen en een gezond gewicht behouden wel vergeten. Cru gezegd, maar dit is wel vaak het geval. Wellicht heb je al van alles geprobeerd. Crashdiëten, poeders, shakes, een eiwitdieet en zo kan ik er nog een paar noemen. Vaak zijn deze methoden van korte duur en vliegen de kilo’s er jammer genoeg weer aan.

Cure4Life focust zich juist op de oorzaken van overgewicht. Cure4Life wil graag mensen helpen om op een verantwoorde manier en met behulp van gezonde voeding af te vallen. Daarbij pakt Cure4Life de oorzaken van overgewicht aan en wil de algehele gezondheid van iemand verbeteren.

Gezond leven en toch overgewicht?

Ben je er zeker van dat je gezond leeft? Wat is gezond leven eigenlijk? Een goede vraag waar je wellicht antwoord op hebt gekregen of nog steeds stiekem over twijfelt. Vele mensen geven aan dat zij al gezond leven, maar nog steeds overgewicht hebben. Herkenbaar? Vraag dan een vrijblijvend en gratis consult aan. De Cure4Life consulent bij jou in de buurt wil graag jouw leefstijl bespreken en in kaart brengen welke factoren nog meer een rol spelen. Wellicht heb je een gezonde leefstijl, maar gebruik je een verkeerde combinatie van voeding. Een verkeerde combinatie en hoeveelheid van voeding heeft ook geen positieve werking op je hormonen. Dan wordt het juist lastig om die laatste kilo’s er ook nog af te krijgen!

Een gezond gewicht verkrijgen en behouden!

Een gezond gewicht verkrijgen en behouden! Dat is wat de meeste mensen willen! Jij ook? Kijk dan of Cure4Life bij je past, laat je adviseren over het persoonlijke programma! En onthoud, een gezond gewicht en een gezond lichaam dragen bij aan je levensgeluk!

© 2022 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life