Cure4Life blog

Gezond afvallen? 3 tips!
Tags: 3 tipsGezond afvallen
FOTO: Amazing Almonds - Bron website
Geplaatst op: 7 juni 2023 om 10:00
Bewerkt op: 7 juni 2023 om 9:40

Gezond afvallen? 3 tips!

Wil jij gezond en verantwoord afvallen en op gewicht blijven? Dat kan met Cure4Life. Door ons adviesteam wordt voor jou een voedingsprogramma op maat gemaakt. Volg deze drie tips voor een blijvend gezond gewicht.

Tip 1: Ga op zoek naar de oorzaak van jouw overgewicht

Wat veel mensen niet weten is dat overgewicht bijna altijd wordt veroorzaakt door disbalans in de hormonen. Dit kan vele onderliggende oorzaken hebben. Daarom moet jouw eerste vraag zijn: waarom heb ik overgewicht? Dit kun je laten onderzoeken bij Cure4Life. Met een uitgebreide vragenlijst en bloedonderzoek worden de oorzaken van jouw overgewicht in kaart gebracht. Dit onderzoek vormt de basis voor jouw persoonlijke voedingsprogramma.

Tip 2: Breng je hormonen weer in balans

Wanneer je hormonen uit balans zijn, wordt voedsel omgezet in vet. Zo ontstaat overgewicht. Het persoonlijke voedingsprogramma van Cure4Life herstelt die balans in de hormonen en brengt jouw lichaam weer in evenwicht. Hierdoor wordt voedsel niet langer omgezet in vet, maar in energie. Zo verlies je veilig en snel vet. Je krijgt normale, gevarieerde voeding. Dus geen afslankpillen of shakes. Geen hongerdieet, maar gewone voeding, die precies is afgestemd op jouw lichaam.

Tip 3: Goede begeleiding is cruciaal

Wil je gezond afvallen, maar vooral ook op gewicht blijven? Dan is goede begeleiding cruciaal. Naast een voedingsprogramma op maat, is er bij Cure4Life ook de mogelijkheid een persoonlijke coach te krijgen. Deze begeleidt en stimuleert je om snel je streefgewicht te bereiken en te behouden. We begeleiden je naar een nieuwe, haalbare levensstijl, zodat je ook na het programma op gewicht blijft.

Gratis Consult

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life