Cure4Life blog

12 kilo afgevallen
Tags: 12 kilo afvallenCure4life Maastrichtervaring cure4lifeervaringsverhaalingezonden briefIvo HoubenSuccesverhaal
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 7 augustus 2018 om 10:09
Bewerkt op: 3 augustus 2021 om 17:20

“Goed en gezond leven is gewoon geworden!”

Een tijdje terug kregen wij een mooie brief in onze inbox. De brief was van Marlies van Wersch, één van onze cliënten. Ze  wilde haar ervaring met ons én jullie delen. Marlies, héél erg bedankt dat je ons jouw verhaal wilt vertellen. Daar zijn wij ontzettend blij mee!

In totaal is Marlies 12 kilo afgevallen. Hoe heeft ze dit gedaan? Lees het in haar brief …

De brief van Marlies van Wersch

Na een reguliere gezondheidscheck bleek dat ik een grotere kans had op bepaalde gezondheidsrisico’s. Dat was echt schrikken voor mij! Ik ben meteen begonnen met mindfullness en ben op zoek gegaan naar een gezondheidscoach. En zo kwam ik uit bij Cure4Life.

Het voedingsprogramma van Cure4Life sprak me meteen aan: geen streng dieet, geen supplementen of pillen slikken. Het is gewoon lekker, maar anders eten. Heel goed vol te houden. Wat ik heel fijn vond is dat ik een persoonlijk programma kreeg op basis van mijn fysieke- en medische gegevens.

Allereerst werd ik me bewust hoe ik eet, ‘een bourgondische leefstijl en vaak uit emotie’. Daarna hoe ik beter en gezonder kan eten in de toekomst. Ik wil natuurlijk graag gezond oud worden en nog lang veel mooie en leuke dingen blijven doen.

Ik realiseerde mij ook dat drie maaltijden per dag meer dan voldoende zijn, omdat ik geen zware arbeid verricht. Ik werd mij bewust dat ik niet meer nodig heb. Van mijn Cure4Life coach kreeg ik daarom recepten voor drie maaltijden: ontbijt, lunch en diner. Ik kon mij echt verheugen op het bereiden en natuurlijk nuttigen van iedere maaltijd.

Verder ging ik aan de slag met de beweegadviezen. Ik ging wekelijks naar zwemtherapie en yogales. Ook fietste ik dagelijks naar mijn werk en af en toe naar de supermarkt. Ik zal eerlijk toegeven, aan het advies van een wandeling na het avondeten heb ik helaas te weinig gehoor gegeven.

Na enkele maanden viel ik 12 kilo af. Ik voelde mij fitter en energieker. Ook ging ik mij steeds meer op mijn gemak voelen, omdat ik positieve reacties kreeg van familie, collega’s en vrienden.

“Ik voel mij fitter en energieker!”

Het volhouden van mijn nieuwe, gezonde leefstijl gaat erg goed. Oké, af en toe maak ik een uitglijder en heb ik het even moeilijk. Eerst dacht ik altijd: “Nu is alles verknald”. Gelukkig heb ik daar nu geen schuldgevoelens meer van. Ik begin de volgende dag gewoon weer opnieuw.

Met het resultaat ben ik ontzettend blij (al mogen er nog best wel een paar kilootjes af). Ik ben heel tevreden. Het Cure4Life programma heeft niet alleen voor gewichtsvermindering gezorgd, ik ben ook gestopt met mijn medicatie die ik nam voor mijn gewrichtsklachten, bloedruk en afwijkende bloedwaardes.

Ik heb er vertrouwen in dat ik mijn huidige, gezonde leefstijl kan blijven handhaven!

Hartelijke groet,
Marlies van Wersch


Gratis kennismakingsgesprek bij Cure4Life

Wil jij meer weten over Cure4Life en wat Cure4Life voor jou kan betekenen? Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek bij een Cure4Life consulent in jouw regio. Wij bieden je dit gesprek vrijblijvend aan, zodat je een goede uitleg krijgt over de methode van Cure4Life. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen over Cure4Life te stellen.

Interesse? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!

© 2022 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life