Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Afvallen onder begeleiding

Begeleiding bij afvallen kan je dat extra steuntje in de rug geven wanneer het zelf niet lukt. Misschien heb je al meerdere pogingen tot afvallen gedaan, maar willen de kilo’s er op de een of andere manier niet af. We begrijpen hoe frustrerend dat is. Gelukkig is Cure4Life hét gezonde antwoord op overgewicht, en staan onze erkende consulenten voor je klaar om je te begeleiden. Bij ons ben je dus aan het juiste adres als je graag onder begeleiding wilt afvallen. Dankzij de begeleiding van jouw eigen consulent lukt afvallen wél!

Begeleid afvallen met een persoonlijke aanpak

Bij Cure4Life geloven we niet in diëten. Diëten zijn namelijk niet afgestemd op jou. Omdat iedereen uniek is, zijn wij ervan overtuigd dat er geen algemene oplossing is voor gewichtsverlies. Daarom begeleiden we je nou naar een gezond gewicht door middel van een persoonlijk, op maat gemaakt programma dat ons adviesteam voor je samenstelt op basis van je intake. We kijken tijdens deze intake niet alleen naar je bloed- en urinewaarden, maar ook naar je huidige eetgewoonten en leefsituatie. Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw programma perfect aansluit op wat je nodig hebt. Zo kunnen we je heel gericht begeleiden tijdens afvallen en zal je gegarandeerd resultaat behalen én behouden.

Professionele begeleiding bij afvallen

Tijdens jouw afvalproces wordt je begeleid door een erkende consulent. Onze consulenten zijn experts op het gebied van gezonde voeding en zitten met hun vestigingen verspreid door het hele land. Daarnaast weten ze alles over de relatie tussen voeding, hormonen en gewichtsverlies dankzij hun jarenlange ervaring. De consulenten kunnen je dus goed begeleiden tijdens het afvallen. Dus wil je onder begeleiding afvallen en een blijvend gezond gewicht bereiken? Kies dan voor de begeleiding van Cure4Life!

Afvallen onder begeleiding van een app

Naast begeleiding van een erkende Cure4Life consulent, is het ook mogelijk om onder begeleiding van onze app af te vallen. Als er geen consulent bij je in de buurt zit, kun je dus online alsnog begeleid worden tijdens het afvallen! Je doorloopt je persoonlijke programma stapsgewijs, zonder dat je daarvoor het huis hoeft te verlaten. De app staat vol met tips, adviezen en lekkere recepten die onze voedingsexperts Vera en Annet met je delen om je gemotiveerd te houden.