Cure4Life blog

Afvallen met persoonlijke begeleiding het werkt
Tags: afvallenGezonde voedingPersoonlijke begeleidingpersoonlijke coachunieke aanpak
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 25 januari 2018 om 11:06
Bewerkt op: 25 mei 2018 om 10:34

Afvallen met persoonlijke begeleiding: het werkt!

“Oké, volgende week begin ik écht met afvallen! Nu komt het mij niet uit. Vanavond heb ik een verjaardag. Een stukje taart kan ik natuurlijk niet afslaan. Oh nee, volgende week ga ik een weekendje weg. Zo ongezellig om dan op de calorieën te gaan letten.”

Het perfecte moment om af te vallen? Die komt niet vanzelf. Nee, die moet je zelf creëren. Alleen het grote probleem is: hoe doe je dat? Een coach kan je hiermee helpen. En dat is niet het enige. In deze blog lees je nog 5 andere redenen waarom afvallen met persoonlijke begeleiding werkt.

1. Afvallen is topsport

Ja, echt! Afvallen vergt het uiterste van je lichaam, net als bij topsport. En heb je wel eens een topsporter gezien zonder coach? Een coach ziet wat een sporter nodig heeft en wat er beter kan om het gewenste resultaat te bereiken. En dat is ook precies wat jij nodig hebt als je succesvol wilt afvallen!

2. Een coach weet hoe hoog je de lat moet leggen

Sommige mensen zijn geneigd om de lat heel hoog te leggen. Zij zijn ontzettend streng voor zichzelf. “Ik eet alleen nog wortels!”  In korte tijd vallen ze veel af. Maar na een tijdje kunnen ze die wortels niet meer zien en nemen ze toch een handje chips (en nog één…). Logisch! Alleen zo balen dat die kilo’s er weer net zo hard bij komen.

Er zijn ook mensen die de lat juist te laag leggen. “Ach, één snoepje kan wel. Daar kom ik vast niet van aan”. Helaas blijken die kilo’s er wel héél langzaam vanaf te gaan. “Afvallen lukt niet. Ik geef het op!”

Als je wilt afvallen, is het heel belangrijk realistische verwachtingen te hebben. Wat wil je bereiken? En wat kán je bereiken? Een coach kan je helpen hier het antwoord op te vinden. En een coach kan de lat voor jou neerleggen. Niet te hoog, niet te laag, maar gewoon precies goed.

3. Je krijgt een persoonlijk plan

Een standaard dieet dat voor iedereen hetzelfde is. Het komt vaak voor. Maar als je erover nadenkt, is dat niet heel gek? Iedereen is anders. Zie jij er hetzelfde uit als je beste vriendin? Of als je buurvrouw? Nee, toch! En van binnen zijn jullie ook anders.

Lees ook:  De meeste reguliere thee zit bomvol pesticiden

En heb je je weleens afgevraagd: “Ik eet precies hetzelfde als hij/zij, maar ik val helemaal niet zo snel af!” Dat komt omdat ieder lichaam een andere aanpak nodig heeft. Een persoonlijke coach helpt jou om erachter te komen wat jouw lichaam nodig heeft. Geen standaard dieet, maar een persoonlijk plan.

Kies je voor afvallen met persoonlijke begeleiding, dan kies je voor een aanpak die volledig is afgestemd op jouw specifieke situatie en jouw persoonlijke behoeften.

4. Een coach motiveert, stimuleert en luistert

Stel je voor: je bent eindelijk begonnen met afvallen en je bent al een paar kilo’s kwijt. Maar dan loopt het ineens niet meer zo lekker op je werk. Of je vader wordt ziek. Of je komt erachter dat je zoontje op school gepest wordt. Grote kans dat je dan denkt: “Poe, ik trek het niet om dan ook nog op mijn voeding te blijven letten.”

Tegenslagen kunnen iedereen overkomen. En juist daarom is het goed om te gaan afvallen met persoonlijke begeleiding. Een coach zal naar je luisteren, je motiveren en stimuleren. Hij/zij zal je helpen om vol te houden en de draad weer op te pakken.

5. Je valt minder snel terug in oude patronen

En wat als je straks weer zo’n drukke periode hebt met verjaardagen, bruiloften, vakanties of kraamvisites? Geen zorgen, je coach leert je ook hoe je met een volle agenda tijd voor jezelf kan maken en kan afvallen. Hij/zij leert je een nieuwe leefstijl aan. Eentje die je niet een paar weken vol moet houden, maar die je voor altijd kunt én wilt vasthouden.

Afvallen bij Cure4Life

Denk je nu: “Ik wil ook afvallen met persoonlijke begeleiding!” Dan zit je bij Cure4Life goed. Persoonlijke begeleiding is één van de redenen waarom ons programma zo succesvol is.

Tijdens het traject wordt je ondersteund door een deskundige en enthousiaste consulent. Hij/zij brengt vooraf de oorzaken van jouw overgewicht in kaart. Op basis van de uitkomsten maakt ons adviesteam een op maat gemaakt programma voor je. Niet met pillen of shakes, maar met normale, gezonde en uitgebalanceerde voeding.

Enthousiast? Meld je dan vandaag nog aan voor een gratis consult. In dit consult maak je kennis met jouw consulent en hoor je alle ins en outs van het Cure4Life programma. Geheel vrijblijvend!

Lees ook:  Hoe gezond is wild?

© 2021 Cure4Life. All Rights reserved.