Cure4Life blog

Cure4Life ervaringsverhaal
Tags: edithervaringsverhaalgarderobegorinchemmariannevan der linden
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 19 mei 2021 om 9:52
Bewerkt op: 4 augustus 2021 om 9:41

“Ik heb al mijn te grote kleding naar de kringloop gebracht!”

Het lichaam van Edith gaf aan dat er echt iets moest gebeuren. “Ik was moe, lusteloos en lag het liefste op de bank. Maar, de knop ging om…” En hoe! Inmiddels is Edith liefst 33 kg afgevallen en veel actiever en blijer. Wij zijn zoals altijd erg benieuwd naar hoe onze cliënten het programma hebben ervaren en daarom hebben wij Edith een aantal vragen voorgelegd.

Hoeveel kilo ben je afgevallen?

“Ik ben 33 kilo afgevallen.”

Waarom wilde je graag afvallen?

“Mijn lichaam gaf aan dat er echt iets moest gebeuren. Ik was moe, lusteloos en lag het liefste op de bank. Maar, de knop ging om. Na het zien van de advertentie van Cure4Life wist ik: ‘Dat is het, een programma speciaal voor mij’.

Mijn eerste afspraak bij Marianne in Gorinchem was gelijk een groot succes en het klikte. Zij gaf mij moed.

Na het ontvangen van de map met de recepten en goede adviezen ging alles vanzelf. Je hebt enorm veel keuze om lekker te eten. In de eerste periode heb ik als bewegingstherapie mijn hele tuin verandert. Dat was een hele grote en gezonde klus.”

Je hebt nu (bijna) je streefgewicht bereikt. Welke voordelen merk je nu?

“Ik ben actief! Ik fiets, loop, sport, ben veel vrolijker en ontzettend blij dat ik dit programma heb ontdekt.

In de tussentijd heb al mijn te grote kleding naar de kringloop gebracht en een nieuwe garderobe genaaid. Ik wil nooit meer dik worden…”

Waarom heb je gekozen voor Cure4Life?

“Zoals ik al schreef: een programma op maat.”

Ben je ziek of wat heb je?

Welk moment tijdens het programma vergeet je nooit meer?

“Toen ik op straat werd aangehouden met de vraag: ‘Ben je ziek of wat heb je?’ Mijn antwoord was lachend: ‘Ik ben 20 kilo afgevallen’. Dan komt de vraag hoe je dat gedaan hebt en dan vertel ik natuurlijk over Cure4Life.”

Er zijn ontzettend veel mensen die ook net zoals jij van hun overgewicht af willen. Wat wil je tegen die mensen zeggen?

“Dat het echt de moeite waard is om hierover na te denken. Voor sommige mensen is het financiële plaatje een probleem. Ik heb zelf in het begin ook even moeten slikken, maar echt geen seconde spijt gehad.”

Wat voor cijfer geef je Cure4Life?

“Een 10!”

Ook een gezond gewicht met Cure4Life?

Edith werd tijdens het Cure4Life programma persoonlijk begeleid door consulente Marianne van der Linden van Cure4Life Gorinchem. Wil jij ook graag samen met Marianne jouw ideale gewicht bereiken? En woon jij in de regio Gorinchem? Klik dan hier voor meer informatie…


Gratis kennismakingsgesprek bij Cure4Life

Wil jij meer weten over Cure4Life en wat Cure4Life voor jou kan betekenen? Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek bij een Cure4Life consulent in jouw regio. Wij bieden je dit gesprek vrijblijvend aan, zodat je een goede uitleg krijgt over de methode van Cure4Life. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen over Cure4Life te stellen.

Interesse? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!

© 2022 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life