Cora (72): “Dankzij Cure4Life is mijn leven enorm veranderd.”

Cure4Life heeft sinds 2011 al ruim 9.000 mensen geholpen. Zoals ook Cora:

“Mijn leven zag er voor het programma heel anders uit dan nu. Mijn man deed alles voor me. Elke stap die ik deed, deed mij pijn. Het leven was bijna niet meer te leven! Gelukkig heeft Cure4Life hier verandering in gebracht.

Ik doe nu weer van alles. Dankzij het programma geniet ik weer enorm van het leven. Ik ben Cure4Life heel dankbaar want ik heb mijn leven terug!”

Jouw lichaam, gewicht en gezondheid blijvend in balans

Hoe? Door het aanpakken van de oorzaken van overgewicht. Elk lichaam is uniek en dat vraagt om een unieke en individuele aanpak. Het is namelijk te kort door de bocht om te zeggen dat het gewoon een kwestie is van minder eten en meer bewegen.

Met name de stofwisseling en de hormoonhuishouding zijn erg bepalend en verschillende factoren hebben hier invloed op. Denk aan anticonceptie, zwangerschap en de menopauze, maar ook aan slechte eetgewoontes, bepaalde medicijnen et cetera.

Daarom biedt Cure4Life u een persoonlijk voedingsprogramma, dat helemaal is afgestemd op uw lichaam en persoonlijke situatie. Geen algemeen dieet, maar een oplossing op maat. Het doel: jouw lichaam, gewicht en gezondheid in balans, je blijft slank en je voelt je fit en gezond.

5 mogelijke oorzaken van overgewicht

Gezond en verantwoord afvallen met een uniek voedingsprogramma

Cure4Life biedt je een medisch onderbouwd persoonlijk voedingsprogramma met normale, gezonde voeding, dat helemaal is afgestemd op jouw lichaam en persoonlijke situatie. Geen algemeen dieet, maar een oplossing op maat. Op basis van een uitgebreide vragenlijst, bloed- en urineonderzoek stelt het medisch team van Cure4Life een persoonlijk voedingsprogramma samen. De kracht zit in de hoeveelheden en combinaties van natuurlijke, alledaagse voeding.

✔️ Gezond en verantwoord afvallen

✔️ Focus op het verminderen van gerelateerde gezondheidsklachten

✔️ In kaart brengen van de oorzaken van overgewicht en deze aanpakken

✔️ Persoonlijke adviezen geschreven door een adviesteam

✔️ Inzicht in welk voedingspatroon voor jou werkt

✔️ Persoonlijke begeleiding en coaching gedurende het gehele programma

✔️ Geen pillen of shakes, maar gewone gezonde voeding

✔️ Bewustwording en verandering van leefstijl

Hoe pakt Cure4Life het aan?

Fase 1

Intake en analyse

We bespreken de oorzaken en mogelijke gevolgen van overgewicht, in jouw specifieke situatie. Ook vertellen we je meer over hoe Cure4Life werkt en wat dat voor jou betekent.

Fase 2

Voorbereidend programma

Voordat je begint met jouw persoonlijke voedingsprogramma, bereiden wij jouw lichaam voor. Met het zogeheten voorbereidend programma bouw je langzaam het gebruik van onder andere (ongezonde) vetten en suikers af.

Fase 3

Persoonlijk voedingsprogramma

Tijdens deze fase treedt het meeste gewichtsverlies op. Je hebt regelmatig contact met jouw persoonlijke coach. Het proces van gewichtsverlies wordt nauwkeurig gevolgd en je wordt begeleidt naar een gezondere en voor jou haalbare leefstijl.

Fase 3

Persoonlijke leefstijladviezen

De persoonlijke leefstijladviezen zijn een belangrijk onderdeel van Cure4Life. Tijdens de ‘Intake en analyse’ zijn mogelijk zaken naar voren gekomen die specifieke aandacht vragen. In het persoonlijk leefstijl advies wordt hier aandacht aan geschonken.

Fase 2, 3, 4 en 5

Controle- en coachingsconsulten

Tijdens het traject heb je regelmatig contact met jouw persoonlijke coach. Want een gezonde, nieuwe leefstijl behaal je niet zomaar. Dit proces vereist persoonlijk contact. Zo krijgt iedereen de exclusieve aandacht die hij of zij verdient.

Fase 2, 3 en 4

Uitgebreid receptenboek

Je ontvangt een uitgebreid receptenboek met recepten die met zorg zijn samengesteld. Je bepaalt dus zelf wat je eet op een dag. Het is namelijk goed om bewust bezig te zijn met het bereiden van jouw voeding en het eten daarvan. Je zult daardoor nog meer genieten!

Fase 4

Stabilisatie

Tijdens het persoonlijke stabilisatieprogramma introduceert jouw coach andere voeding om jouw lichaam de kans te geven zich aan te passen. Jouw lichaam wordt “getraind” om “normale voeding” goed te verwerken. Het effect hiervan is dat je jouw streefgewicht behoudt.

Fase 5

Richtlijnen voor de toekomst

Na het behalen van jouw streefgewicht, bespreek je met jouw coach de richtlijnen voor de toekomst. Je krijgt advies over voeding en het vasthouden van een gezonde en voor jou haalbare levensstijl. Deze richtlijnen hebben maar één doel: een blijvend resultaat.

– HOE HEBBEN ANDEREN CURE4LIFE ERVAREN? –

Onze tevreden klanten aan het woord

De Cure4Life methode heeft al duizenden mensen geholpen om hun streefgewicht te behalen. En dit hebben ze niet alleen gedaan. Met de begeleiding van een Cure4Life voedingsconsulent wordt een gezond eetpatroon de nieuwe standaard.

Benieuwd hoe anderen het Cure4Life programma hebben ervaren? Bekijk dan het ervaringsverhaal van Marian, Shirley en/of Cécile.

Kennismaken met de dichtstbijzijnde consulent

Een eerste gratis kennismakingsgesprek vindt altijd plaats in de praktijk van de Cure4Life consulent in Almere. Zo krijgt iedereen de exclusieve aandacht die hij of zij verdient.

Samen bespreken jullie de oorzaken en mogelijke gevolgen van jouw overgewicht en bepalen jullie welk Cure4Life-pakket het beste aansluit op jouw persoonlijke situatie. Wanneer je bereid bent de sprong te wagen vindt aansluitend meteen de uitgebreide intake plaats.

De Cure4Life-vestigingen zijn zo ingericht dat consulten en afspraken in deze tijd verantwoord doorgang kunnen vinden.

Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek

© 2020 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.