Onze tevreden klanten zijn het beste bewijs van het succes van het Cure4Life programma. Hoe hebben zij het programma ervaren?

Gerard

“Ik heb geen last gehad van een hongergevoel.”
Gerard had bijna elk dieet geprobeerd, totdat hij Cure4Life tegenkwam. “Ik ben in tien maanden tijd 65 kilo afgevallen. Ik ben inmiddels klaar met het programma en ik blijf op gewicht!”
Lees verder…

Afvallen in een rolstoel
Miranda viel dankzij Cure4Life ruim 22 kilo af, ondanks dat zij in een rolstoel zit! Een oneindig gevecht en het risico dat zij nooit meer die rolstoel uit kon komen, stond haar op het netvlies geschreven.
Lees verder…

“Ik mag er zijn!”
Shirley is 32 kilo afgevallen dankzij Cure4Life. “Voordat ik begon met het programma voelde ik me niet prettig in mijn eigen lichaam. En dat is nu verleden tijd! Ik ben enorm trots op het resultaat!”
Lees verder…

Samen afvallen
De zussen Lidia en Hinke uit Amersfoort hadden een gezamenlijk probleem: overgewicht. Beiden volgden ze met succes het Cure4Life programma, waardoor ze samen ruim 75 kilo afgevallen zijn.
Lees verder…

“Ik voelde me altijd moe.”
“Voordat ik aan het Cure4Life programma begon, woog ik 98 kilo. Als ik een gebakje zag voelde ik me al een kilo zwaarder. Dankzij Cure4Life ben ik 23 kilo afgevallen en heb ik mijn energie weer terug!”
Lees verder…

Sporten en afvallen
“Afvallen en sporten werkte in mijn geval niet zoals het zou moeten. Toch ben ik in 5 maanden tijd 14 kilo afgevallen. Daarnaast heb ik mijn lichaam beter leren kennen dankzij Cure4Life.”
Lees verder…

Wij geloven niet in diëten

Cure4Life is geen dieet. Bij Cure4Life hoeft u geen calorieën te tellen, uzelf uit te hongeren of speciale pillen te slikken. We geven u een oplossing op maat. Puur en alleen met normale, gezonde en uitgebalanceerde voeding.

Gezond en verantwoord afvallen

Het Cure4Life voedingsprogramma is medisch verantwoord en helemaal afgestemd op uw lichaam. We stellen tot in detail vast wat uw lichaam nodig heeft om weer in balans te komen. Afvallen zonder hongergevoel!

Zet ook die 1e stap!

De Cure4Life aanpak heeft al duizenden mensen geholpen om hun streefgewicht te behalen. Dit wilt u toch ook? Neem vandaag dan die 1e stap. Meld u aan voor een vrijblijvend en informatief consult bij een Cure4Life consulent bij u in de buurt!

Nieuwsgierig geworden? Ontdek wat Cure4Life voor u kan doen!

Aanpak4_groen

De aanpak van Cure4Life

Ontdek het voedingsprogramma van Cure4Life. Onze aanpak is uniek en per persoon verschillend.

Locaties2_groen

Meer dan 50 vestigingen

U bent van harte welkom bij één van onze gespecialiseerde consulenten in Nederland, België of Spanje.

Prijzen_Groen

Een investering voor het leven

Dankzij Cure4Life blijft u uw leven lang in balans. Bekijk hier de prijzen van de programma’s.

GratisConsult_groen

Vrijblijvend informatief consult

Kom langs voor een gratis en vrijblijvend consult bij u in de buurt. Zonder enkele verplichting!

© 2018 Cure4Life. All Rights reserved.