Wat zeggen onze cliënten over Cure4Life?

Onze tevreden cliënten zijn het beste bewijs van het succes van het Cure4Life programma. Hoe hebben zij het programma ervaren?

“Ik ben sinds lange tijd weer heel trots op mezelf!”
Annemarie: “Ik was echt ten einde raad, zo mag ik het best benoemen. Dit was ook echt mijn aller-, allerlaatste poging. Als dit niet werkt, dan kap ik ermee…”
Lees verder…

Afvallen om in je trouwjurk te passen…
“Marian moest 25 kilo afvallen voor haar bruiloft. En dat is gelukt dankzij Cure4Life. Haar doel was om tijdens de bruiloft te stralen in de trouwjurk van haar dromen!”
Lees verder…

“Mijn leven is beter geworden dankzij Cure4Life”
Gerrit is 82 jaar en viel ruim 21 kilo af dankzij Cure4Life. Gerrit besloot uit zichzelf om af te vallen. Hij vond dat het zo niet langer kon, hij vond zichzelf veel te dik en had veel klachten…
Lees verder…

Afvallen op oudere leeftijd: Cora bewijst het!
‘’Mijn naam is Cora (72) en ik ben in ruim een jaar 66 kilo afgevallen met het Cure4Life programma! Hier ben ik ontzettend blij mee. Mijn leven ziet er nu heel anders uit en ik geniet weer met volle teugen.”
Lees verder…

“Ik heb geen last gehad van een hongergevoel.”
Gerard had bijna elk dieet geprobeerd, totdat hij Cure4Life tegenkwam. “Ik ben in tien maanden tijd 65 kilo afgevallen. Ik ben inmiddels klaar met het programma en ik blijf op gewicht!”
Lees verder…

Afvallen in een rolstoel
Miranda viel dankzij Cure4Life ruim 22 kilo af, ondanks dat zij in een rolstoel zit! Een oneindig gevecht en het risico dat zij nooit meer die rolstoel uit kon komen, stond haar op het netvlies geschreven.
Lees verder…

“Ik mag er zijn!”
Shirley is 32 kilo afgevallen dankzij Cure4Life. “Voordat ik begon met het programma voelde ik me niet prettig in mijn eigen lichaam. En dat is nu verleden tijd! Ik ben enorm trots op het resultaat!”
Lees verder…

Samen afvallen
De zussen Lidia en Hinke uit Amersfoort hadden een gezamenlijk probleem: overgewicht. Beiden volgden ze met succes het Cure4Life programma, waardoor ze samen ruim 75 kilo afgevallen zijn.
Lees verder…

“Ik voelde me altijd moe.”
“Voordat ik aan het Cure4Life programma begon, woog ik 98 kilo. Als ik een gebakje zag voelde ik me al een kilo zwaarder. Dankzij Cure4Life ben ik 23 kilo afgevallen en heb ik mijn energie weer terug!”
Lees verder…

Sporten en afvallen
“Afvallen en sporten werkte in mijn geval niet zoals het zou moeten. Toch ben ik in 5 maanden tijd 14 kilo afgevallen. Daarnaast heb ik mijn lichaam beter leren kennen dankzij Cure4Life.”
Lees verder…

Hoe ervaren onze cliënten het Cure4Life programma?

17,3 kg

het gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten

91,4 %

het percentage cliënten die hun gezondheid zagen verbeteren

8,4

het gemiddelde rapportcijfer wat we van onze cliënten krijgen

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life